Fantastisk benøkt etter spisedag

Spisedag

I dag var det på tide å kjøre ben igjen. Jeg har virkelig begynt å få sansen for knebøy igjen og føler at teknikken blir bedre og bedre. Det går sakte fremover hvertfall. Etter en stor, god og kalorifull middag i går og ikke minst alt snopet som fulgte etter, hadde vi fylt opp godt og var klar for å kjøre på. Helt siden vi flyttet hit har vi mer eller mindre sluttet å kjøre bulgarske utfall. Det er en øvelse jeg HATER, men den er så vanvittig effektiv. Så vi har begynt å kjøre den mer og mer. Vi måtte i alle fall kjøre den i dag etter spisedagen i går.

Spisedag

Jeg forsøker å variere litt mellom vanlig knebøy og frontbøy, men jeg har startet å like knebøy bedre nå for tiden. Vi har kjørt det mer, og jeg jobber med teknikken for harde livet. Jeg er absolutt ikke sterk i knebøy, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg vil få inn teknikken før jeg legger på masse vekter. Økten i dag så slik ut:

3 sett Frontbøy
3 sett Strake merkløft med hantler
3 sett Bulgarske utfall
5 sett Leg extension

Ikke en spesiell lang benøkt, men jeg klarte nesten ikke å gå etterpå. Hele veien hjem slet jeg med å holde bena i sjakk. Men etter et lite påfyll med mat ble vi ganske rastløs igjen og gikk en liten tur i det deilige været. Malta har vist et nydelig januar-vær så langt. I går kunne man til og med gå rundt i shorts og t-skjorte.

5594_10152194173070701_743675695_n

Benøkt

Benøkt

No responses yet

    Lämna ett svar