Sommarvärme i Januari

Sommarvärme

Att det skulle bli fint väder i helgen visste jag, men att det skulle kännas som riktigt sommarvärme var jag inte alls inställd på. När jag vaknade i lördags och såg ut så såg det ut som en ganska vanlig dag i Januari med lite moln på himlen. Men när klockan närmade sig 11-12 och vi var färdiga på gymmet så blev det en rejäl chock att komma ut igen. Inte ett moln på himlen och säkert 21-22 grader i skuggan. Folk gick i shorts, tshirt och säkerligen satt och solade.

Som vanligt så tog vi bussen till Valetta för att träna på Challenger Gym och fokusera på att enbart köra olika maskiner som finns där. Det blev ett Axel & Bicepspass med rejäl pump!

Valetta

Ja det blev minst sagt en chock att komma ut i värmen och sätta sig på en buss påväg hem igen. Men först handla mat och annat gott inför kvällen som var en riktig ätardag. Som jag har skrivit tidigare så kör jag en ätardag/ätarkväll varje vecka på lördagar där jag äter en god middag ute och sen godis/glass på kvällen. Väl hemma var det lite svårt att stanna inne eftersom det var så otroligt fint väder ute och full sommarvärme. Det blev en promenad på lite mer än 1 timme i solen i enbart shorts och tshirt, ganska ofattbart i början på Januari. Hela helgen har varit väldigt varm och fuktig faktiskt, kanske lite ovanligt för Januari men vi ska inte klaga. Det enda jobbiga är att det blir ganska fuktigt inomhus också och som dom flesta vet så trivs mögel ganska bra i fukt så det får man hålla koll på. Trots att man bor i en relativt ny lägenhet så förekommer det mögel.

Sommarvärme

Vi gick en promenad genom Gzira och Sliema ut mot Manoel Island Yacht Marina där det ligger en hel hög med fina båtar. Eller om man nu ens kan kalla det båtar, det är snarare fartyg som i storlek med finlandsbåtar. Det finns ett par som är riktigt feta som man inte ser speciellt ofta.

Manoelisland

Sen blev det självklart en Legendary Burger på Hard Rock Cafe i St Julians med extra lökringar. Ja, det är helt klart en favorit att äta där. Jag gillar verkligen deras burgare och hemgjorda lökringar. Dessutom är servicen oftast väldigt bra och maten kommer fort.

hardrock

Imorse blev det ett riktigt mördarbenpass så jag tvivlar på om jag kommer kunna gå imorgon. Oftast så är det Bulgarisk Utfall som totalt tar knäcken på mig. Det är väl dock konditionen som ger upp först kan man säga.

Nu blir det att fortsätta jobba en liten stund innan det är dags för middag och njuta av söndagskvällen.

Trevlig Söndag!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar