Første økt på Malta

Det var herlig å våkne i dag og vite at jeg bor på Malta. Solen skinte inn gjennom persiennene, og når jeg stikker hodet ut av balkongen i stuen så ser jeg Middelhavet. Helt fantastisk! Egenetlig er det helt utrolig at jeg har fått sove i det hele tatt med tanke på varmen, men jeg må jo bare venne meg til det. Vi kom oss ganske tidlig av gårde i dag, først for å gå til banken og åpne en konto til meg, og så avgårde til vår første økt på Malta.

bilde(18)

Vi skal trene på et hotellgym som ligger ca. en 10-15 minutters gåtur fra leiligheten. Der har de alt man behøver, god service og tilgang til pool. Skal ikke klage på det. Vi kjørte en forholdsvis lett økt på skuldre i dag, eller jeg kjørte forholdsvis lett. Reisen har gjort meg litt småforkjølet med all aircondition osv, så tok det litt rolig. Det ble uansett en bra økt, og eg fikk prøvd sittende militærpress som Alexander har mast om så lenge. Den var faktisk nice, så den skal nok bli brukt en del fremover. Økten så slik ut:

3 sett Utoverrotasjon i kabel
3 sett Facepulls
4 sett Sittende militærpress
3 sett Stående sidehev med hantler
3 sett Bakside med hantler
3 sett Fronthev med stang

militærpress

bilde(21)

bilde(19)

Deretter var det bare å komme seg hjem og få i seg lunch. Bare noen meter fra leiligheten ligger det en butikk som heter Miracle Foods som kun selger fryste matvarer. Typ som Storcash hjemme, bare at her får hvem som helst handle. Vi passet på å fylle opp med kylling og grønnsaker for en stund hvertfall.

bilde(20)

No responses yet

    Lämna ett svar