Smälter bort

Kabelrodd

Idag vaknade jag före 7 av mig själv och kunde inte somna om. Antagligen pga den extrema värmen och fuktigheten här nere just nu, smälter bort med andra ord. Eventuellt pga kyrkklockan som ringer varje morgon runt kl 7? Men å andra sidan är det otroligt skönt att komma upp i tid och få så mycket av dagen som möjligt. Inledde morgonen med att riktigt skönt ryggpass på Le Meridien.

Kabelrodd

  • 4 Set Kabelrodd
  • 3 Set Latsdrag
  • 3 Set Skivstångsrodd
  • 3 Set Chins

Latsdrag

Jag älskar verkligen att köra latsdrag och sittande kabelrodd med brett grepp (gärna helt rak stång). Får riktigt bra kontakt i latsen och kan verkligen fokusera på att jobba med rätt muskler. Enligt mig känns rörelsen mer naturlig med rak stång i latsdrag än böjd osv. Men allt är individuellt, fungerar bra för mig iallafall.

Latsdrag

Latsdrag

Skivstångsrodd

Efter gymmet blev det en tur bort till kontoret där man fixar National Security Number. Självklart hade jag inte med mig alla papper som krävs för att få det så får ta det en annan dag. Som tur är ligger det på samma gata där vi bor. Dock sköna maltesiska sommar öppettider 8-12.

Har även beställt lite småsaker från iHerb som ankom till Malta igår och gick genom tullen idag. Ut på deras leveransbil före lunch och då fick jag goda förhoppningar. Var hemma och väntade i 3 timmar innan jag drog ut igen. Självklart hade DHL varit och ringt på ca 30 min efter jag gick ut. Dom hade bara lämnat en lapp i brevlådan där det står att dom ska försöka imorgon igen, sista försöket. Annars måste jag hämta paketet på flygplatsen (deras kontor). Ringde DHL och frågade lite mer och om jag kunde få någon tid imorgon när dom kommer, eventuellt telefonnummer till han som kör ut paketet imorgon. Nejnej, så fungerar det inte på DHL längre. Dom kommer någon gång efter kl 11-12 imorgon och något nummer kunde jag inte få..

Lyckades även klämma in ett bröstpass under kvällen. Jag älskar verkligen att träna, det är helt klart det roligaste jag vet. Sjukt, jag vet men så är det bara.

malta

Riktigt fin kväll på Malta, som alltid!

Nu blir det fixa kvällsmat sen sova och ladda inför morgondagens benpass, woho!

2 Responses

Lämna ett svar