Første uken på diett

väder

Da var første uken på diett overstått. Det er alltid verst de første dagene synes jeg, spesielt nå når jeg har vært så vant til å ikke bry meg i det hele tatt en lang periode. Men til tross for at det iblant kan være ekstra tøft så kjenner jeg meg allerede mye bedre enn jeg har gjort på lenge. Jeg er opplagt, har mye energi, får gode treningsøkter, er blid og sist men ikke minst så er jeg mye mer fornøyd med meg selv allerede. Jeg hater egentlig å kalle dette diett, for jeg forbinder ordet diett med ekstremt kaloriunderskudd, fitness og typisk ”konkurransediett”. Men jeg sulter meg ikke på noen måte. Jeg kjenner meg faktisk sjelden sulten egentlig. Hovedsaklig vil jeg gjøre dette for at jeg skal føle meg bedre og ha mer energi i hverdagen.

Kostholdet

Maten jeg spiser er veldig enkel, og jeg fokuserer på å få i meg nok protein, karbohydrat og fett. Det blir mye kylling, det er det vel ikke til å komme unna. Desverre finnes det ikke karbonadedeig eller lignende her på Malta. Og kjøttdeigen kan man ikke vite hva inneholder, så nå er det best å holde seg unna den. Men jeg forsøker uansett å variere med måltidene, slik at jeg ikke går lei med en gang. Jeg har lagt på et underskudd hver dag, og forsøker alt jeg kan å ikke tenke så mye på vekten. Alt i alt er det ikke den som spiller en rolle, men jeg har gått ned 1,5 kg den første uken som garantert er mye væske.

Kosthold

Kosthold

Kosthold

Kosthold

 

Treningen

Til tross for underskudd går treningen bedre enn noen sinne. Det er kanskje til dels fordi jeg er mer motivert nå enn jeg har vært den siste tiden, men uansett så går det utrolig bra. Jeg har mye energi og føler jeg kan presse meg mer nå. Det viser at ren og god mat samabeider mye bedre med kroppen. Energien holder lenger, og jeg daler ikke opp og ned som jeg gjorde før. Store deler av dagen går i å sitte mye stille, så da brenner jeg virkelig etter å få beveget kroppen. Oppsettet av treningen er fortsatt samme. Jeg deler opp kroppen og kjører stort sett rygg/armer/bryst/skuldre/ben. Noen økter varierer jeg, og legger inn kardio etter flere av øktene.

Trening
trening
trening

Slik har altså min første uke på diett sett ut. Ser veldig mye frem mot å komme i form igjen. Det å føle at jeg mestrer mer, og har motivasjon til å nå målene mine. Det kjennes helt fantastisk! Mye hjelper det også at jeg går hjem fra gymmet blant palmer, solen skinner og det er ganske varmt.

malta
malta

No responses yet

    Lämna ett svar