Hverdag på Malta og ny side på Facebook

malta

Denne uken startet min hverdag på Malta med ny jobb og nye rutiner. Akkurat nå er alt veldig nytt, spennende og litt skremmende, så jeg merker at alt annet blir nedprioritert desverre. Men det skal bli utrolig godt å komme inn i rutinene med tanke på jobb, trening og kvalitetstid med min kjære. Ut i fra hva Alexander har fortalt meg, som faktisk har jobbet her lenge, så kan hverdagen være fantastisk her. Det gjør ingenting om det er strålende fint vær når du er på jobb, for det kommer til å være like fint neste dag.

malta

Treningen har som sagt blitt nedprioritert i går og i dag, men jeg håper virkelig at jeg skal få inn et pass i morgen. Jeg fungerer ikke på samme måte uten treningen. I dag spurte sjefen min meg om hvordan jeg klarer å komme meg til gymmet hver dag, og hvor jeg henter motivasjonen fra. Visste nesten ikke hva jeg skulle svare, for treningen er en del av livet mitt og meg som person.

Alexander har vært svært dyktig i dag og ordnet med vår side på Facebook. Vi skal virkelig legge mye fokus på bloggen og NoRegrets fremover, så lik gjerne siden vår for å få de seneste oppdateringer, nyeste innleggene og få delta i konkurranser: https://www.facebook.com/noregretssverige

 

NR_logo_final

 

No responses yet

    Lämna ett svar