Solnedgång på Malta

Solnedgång Malta

Idag börjar jag inlägget i omvänd ordning faktiskt för jag måste bara förklara och visa hur underbara solnedgångarna här på Malta är. Med utsikten ut över medelhavet och samtidigt se solen gå ned är helt fantastiskt. Nu går ju solen ner relativt tidigt här vilket är ganska skönt faktiskt. Jag passade på att ta lite bilder efter gymmet idag och så att ni får se min promenadväg till gymmet. Svårt att klaga på den vägen.

Solnedgång Malta

Men jag ska inte prata om solnedgången i hela det här inlägget. Idag har jag jobbat väldigt mycket med bloggen, hemsidan och mitt PT-företag. Som ni kanske har sett så har vi idag fått en ny Logo och som kommer bli standard framöver. Jag är väldigt nöjd med den och glad för att min pappa hade tid och möjlighet att hjälpa oss med det. Utöver detta så har jag lyckats slänga in två träningspass och en timme på stranden under eftermiddagen.

kök

Jag gillar verkligen att ha ett stort, öppet och fräscht kök. Det är otroligt skönt att ha plats för att laga mat och plats för mina kostillskott. Att kunna sitta och jobba, laga mat och ta PWO innan gymmet är något som är otroligt viktigt för mig. Har också hunnit köpa endel kostillskott här nere nu och passade på att fylla upp skåpet lite för dom kommande månaderna.

kostillskott

Imorse blev det återigen ett pass som jag inte brukar köra speciellt ofta. Skönt med variation och jag vill som sagt fokusera på lite annat nu framöver.

  • 5 Set Bänkpress
  • 5 Set Bicepscurl Stång
  • 5 Set Pushdowns Rep
  • 5 Set Bicepscurl Maskin

Alexander Öqvist

Sliema Beach

Jag försöker alltid att vila ca 8 timmar mellan mina träningspass och undviker att köra samma övningar / muskelgrupper samma dag. Dagen efter har jag hunnit återhämta mig med rätt mat och vila och är redo att köra igen. Kvällspasset idag fokuserade jag på underkropp och tränade på Frontböj.

  • 5 Set Sittande Leg Curl
  • 5 Set Frontböj
  • 5 Set Raka Marklyft
  • 5 Set Leg Extensions

Solnedgång Malta

Glöm inte att följa oss på Instagram @noregrets_se och hashtaggga #NoRegrets_se i era bilder, oavsett om det är träning, kost eller vardagen.

No responses yet

    Lämna ett svar