Jag älskar ryggslakt!

Dagens andra pass var det dags för en rejäl ryggslakt ute på SATS Sickla för variationens skull och som jag älskar ryggslakt! Vi hade tänkt att köra Marklyft idag men tyvärr så var alla stänger och utrymmen för marklyft upptagna och jag är inte den som står och väntar. Vi körde istället lite andra övningar och det blev minst sagt en rejäl ryggslakt. Istället blev det väldigt mycket fokus på kontakt runt övre delen av ryggen samt för latsen. Lite variation också med att bara köra Latsdrag i hammer och kabelrodd med enkelhandtag.

Det är otroligt skönt att inte ha något speciellt program eller något just nu utan vi improviserar allt och tar det lite som det kommer. Är en maskin / övning upptagen så hittar vi på något annat istället.

IMG_7578

Eftersom päronen är på landet så har jag inte tillgång till någon bil just nu så det fick bli bussen idag. Men då kan jag iallafall dricka min Celsius i lugn och ro utan att behöva fokusera på annat. Speciellt med tanke på att bussen går lika fort dit ut som med bilen.

  • 3 Set Latsdrag i Hammer / Plate Loaded
  • 3 Set Sittande Rodd i Cable
  • 2 Set Chins
  • 6 Set Low Row i maskin inkl dropset
  • 3 Set Rygglyft

Ganska kort pass men otroligt bra oavsett.

IMG_7603

 

No responses yet

    Lämna ett svar