Ett av mina favoritpass

dips

Idag var det dags för ett av mina favoritpass, nämligen armträning! Hur kul är det inte att bara ägna ett helt pass åt att bara köra armar? Jag har visserligen många favoritpass men det här ligger absolut på topplistan. Förhoppningsvis blir det ett till favoritpass ikväll i form av rygg. Jag älskar iallafall det och pumpen som kommer i både biceps och triceps efter passet. Känslan av att armarna nästan ska explodera och att ta av sig tröjan blir ett svårt projekt.

bänkfest

Passet blev iallafall väldigt bra och intensivt, slängde även in lite mage under passet.

 • 3 Set Smal Bänkpress
 • 3 Set Bicepscurl Stång
 • 3 Set Viktade Dips
 • 3 Set Hantelcurl på lutande bänk
 • 5 Set Pushdowns Rep (inkl dropset)
 • 5 Set Enarms Pushdowns (inkl dropset)
 • 2 Set hängande Benlyft
 • 2 Set Chrunches
 • 5 Set Bicepscurl maskin (inkl dropset)

IMG_7528

bicepscurl

Jag har så otroligt fina ansiktsuttryck när jag tränar har jag märkt på bilderna och filmerna efteråt. Nu har jag ätit min kyckling och ris, dessutom lite skogaholmslimpa också. Det är väl snart dags att kila ut i solen lite och röra på benen inför kvällens pass som vi inte riktigt har bestämt vart vi ska köra. Antagligen blir det iallafall rygg på något SATS relativt centralt.

IMG_7566

No responses yet

  Lämna ett svar