Kryssning till Finland

finlandskryssning

Då var jag hemma efter en kryssning till Finland och Helsingfors under två dagar. Det var väldigt längesen jag var på en kryssning och speciellt till Finland. En liten resa är alltid trevligt och skönt att koppla av och äta massor med god mat. Det var ingen dålig buffé dom hade på den här resan heller så jag har verkligen ätit mig mätt i två dagar.Det var en väldigt trevlig resa men skönt att komma hem till vardagen igen med bra mat och rejält med träning. Jag har redan hunnit med ett benpass idag och det lutar åt något mer senare ikväll.

Förhoppningsvis blir det en löprunda senare om benen och kroppen orkar det. Hoppas också att vädret håller i sig så man slipper springa när det regnar ute. Då kan jag även lägga in lite utegym efter löprundan. Ikväll kommer det även ett till inlägg om dagens benträning och lite bilder från passet.

Nu blir det att tvätta kläder resten av dagen och ordna någon god middag till kvällen.

Här kommer iallafall lite bilder från resan.

buffe

finlandskryssning

finlandskryssning

finlandskryssning

finlandskryssning

finlandskryssning

buffe

Som ni kan se av bilderna var det endel god mat och jag har inte sparat på kalorierna om vi säger så. Vågen imorse visade dock bara 85,7kg så någon brutal viktökning har det inte blivit.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar