Benfest

smartshake

Eftersom det har blivit två dagar utan träning och bra mat så var det skönt att komma tillbaka till vardagen idag. Och vad passar inte bra om lite benfest då? Fick sova ut ganska bra i natt och var utvilad och klar för ett benpass. Idag kördes både framsida och baksida tillsammans för att kunna köra lättare löpning på kvällen. Jag gillar verkligen att köra färre reps i knäböjen och mer reps i lättare isolationsövningar. På ett vis har jag självklart lust att bli starkare i basövningar men samtidigt är mitt primära mål att bygga muskelmassa, hålla mig atletisk och vältränad året runt. För mig har det fungerat väldigt bra att variera från övning till övning och från dag till dag hur många reps jag ska köra. Jag säger inte att det fungerar bäst för alla men jag trivs väldigt bra med det iallafall.

benfest

  • 3 Set Liggande Leg Curl
  • 3 Set Benpress
  • 3 Set Knäböj
  • 3 Set Leg Extensions (SUPERSET)
  • 3 Set Sittande Leg Curl (SUPERSET)

Blev väldigt sliten och nöjd efter passet även om det kanske inte var så många set och övningar. Men allt handlar om hur bra man gör det varje set och rep. Jag söker hela tiden bra kontakt istället för att prioritera många set och tunga vikter. Självklart kör jag så tungt jag klarar. Men jag låter aldrig vikten gå ut över tekniken och kontakten.

middag

Avslutade kvällen med en lättare promenad & löprunda innan det var dags att fixa middag. Ikväll blev det hemgjorda köttfärsbiffar, klyftpotatis och tzatziki. Värt att tilläggas är väl att jag åt 5 brödskivor innan middagen också. Nu blir det jobba med bloggen och annat innan det är dags att sova och ladda inför morgondagen.

No responses yet

    Lämna ett svar