Legday og FST-7

knebøyteknikk

Lørdag kveld/natt tilbragte jeg på jobb og var ikke ferdig før kl.08 i dag. Så jeg gikk hjem og forsøkte å sove noen timer. Det er ikke lett i det hele tatt å snu på døgnet som jeg har forsøkt å gjøre nå. Jeg har veldig vanskelig for å sove på dagen, men jeg blir nok vant til det. Etter noen timer søvn var det klart for å gjøre seg klar til trening. Det var bein som sto på skjemaet i dag, og jeg må si at jeg ikke var klar for det i det hele tatt. Hvertfall ikke siden vi skulle avslutte med FST-7. Jeg var trøtt og ikke helt i form, men jeg visste at jeg kom til å angre om jeg ikke kom meg på trening. Så det var bare til å få i seg PWOen og komme seg avgårde.

Vel fremme på gymmet begynte energien å komme litt. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg antakeligvis ikke hadde gått dit om det ikke hadde vært for at Alexander skulle også. Uannsett, så overlevde jeg økten uten større problem. Men vi avsluttet som sagt med FST-7 på leg curl og leg extension noe som innebærer smerte. Man kjører altså 7 sett x 15 repitisjoner, og mellom hvert sett kjører du 30 sekunder aktiv hvile. Under hvilen skal du altså holde musklen strekt ut eller kontrahert om hverandre. Målet er å få pumpet mest mulig blod ut i musklene. Dette svir som sagt, men kan være en utrolig god måte å avslutte økten på.

4 sett Knebøy
7 sett Leg extension (FST
-7)
7 sett Leg curl (FST-7)

legday

legday2

En ting er sikkert hvertfall, og det er at jeg kommer til å kjenne det godt de neste dagene. Måtte nærmest åle meg av apparatet når jeg var ferdig. Nå er det snart på tide for meg å komme meg på jobb igjen. Middagen er spist og matpakken er pakket.

No responses yet

    Lämna ett svar