Jag älskar bulk!

bulk

Jag älskar verkligen att vara på bulk. Vissa föredrar att hålla en bra form året runt och väljer kanske att äta mer eller mindre samma mängd mat året runt. Jag tänkte bara förklara min syn på bulk och jag anser inte att jag kommer i dålig form bara för att jag bulkar om hösten/vintern. Jag kanske lägger på mig ca 10-15kg för att sedan deffa bort 5-8kg under våren/sommaren. När jag lägger på mig 10kg betyder inte det att jag över natten lägger på mig 10kg fett, mycket av den här vikten är kolhydrater och vätska som kroppen samlar på sig. Självklart blir det ett och annat kg fett och förhoppningsvis ett par kg muskler. Summan av det hela har gjort att jag lägger på mig en rimlig mängd muskelmassa under hösten/vintern och sedan deffar bort överblivet fett, vätska och kolhydrater under våren. Självklart strävar jag alltid efter att behålla muskelmassan eller förlora så lite så möjligt när jag deffar.

En annan viktigt faktor för min del är att jag tycker det här är motiverande och förbannat kul. Det är kul att växa, bli starkare på gymmet, få äta mer god mat och bara njuta av livet. För att sedan under dieten pressa gränserna lite, jobba emot suget efter god mat men se en riktigt kul förändring av kroppssammansättningen. Jag blir motiverad på olika sätt under dom här perioderna, det är därför jag gör detta och det som driver mig att fortsätta med det.

Här kommer lite matbilder från min middag idag, kanske inte världens nyttigaste middag men om inte annat väldigt gott och mättande!

potatis

lökringar

Trevlig kväll!

No responses yet

    Lämna ett svar