Lördagsmys aka ätardag på Malta

lördagsmys och ätardag

Känns som att jag oftast bloggar på helger när jag har ätardag och bara njuter av livet. Det är nog en viss sanning i det och faktum är att det är kanske just lördagar jag har tid att blogga lite mer än vanligt och motivationen går upp med tanke på helg och att jag har ätardag. Jag fortsätter självklart med min ätardag på lördagar som vanligt eftersom jag tränar hårt och håller en bra kost under veckodagarna. Vikten fortsätter ner och formen förbättras för varje vecka som går så jag är nöjd och känner att allt går som planerat. Vissa dagar kanske inte blir helt optimala och det är heller inte tanken att hela veckan ska vara 100% perfekt när det kommer till kosten. Jag försöker fortfarande leva ett normalt liv, njuta av maten och träningen samt att fungera på jobbet och i vardagen. Resultaten kanske kommer lite långsammare men därför började jag min resa i god tid och accepterar att det tar lite längre tid än en s.k tävlingsdiet.

lördagsmys och ätardag

Idag blev det också att lyxa till det lite i form av svenskt godis och snacks från den svenska butiken Swedish Delights som finns här nere. Jag brukar inte handla speciellt ofta där men ibland längtar man lite efter svenska godsaker så då passar det ju fint att lyxa till det lite idag.

tuttifrutti

delicatoboll

Det blir självklart ett överskott av kalorier idag och det är lite av min tanke också. Dessutom hinner jag få in två träningspass idag också så det känns ganska skönt. Morgonpasset bestod av rygg och eftermiddagspasset blir biceps, vader, mage och cardio. Dom dagarna jag kör 2 pass om dagen blir oftast det första passet lite tyngre och mer basövningar medan det andra passet blir fokus på sämre muskelgrupper och det jag behöver prioritera helt enkelt. Det kan också vara att andra passet enbart blir cardio eftersom jag är på diet nu.

Trevlig helg!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar