Lyxig lunch och sommarväder

lyxig lunch oxfile

Med strålande solsken och värme i luften så blev det en lyxig lunch idag med jobbet. Väldigt trevligt och välsmakande och minst sagt en lyxig lunch med tanke på hur mina andra dagar ser ut. Eftersom det var så fint väder passade vi även på att sitta ute i solen och äta och den extra timmen man får i solen ger väldigt mycket. Utöver att det var en väldigt god lunch så kände jag att hela dagen bara blev väldigt bra. Vi tog en taxi bort till Mamma Mia som ligger i Ta’Xibex vilket inte är så långt borta men för att spara tid. Jag beställde in Oxfilé med pepparsås och bakad potatis. Riktigt gott tycker jag att det var även om man fick vänta lite drygt 40 minuter på maten så kändes det värt det. Stor köttbit också och en bra mängd med sås, dessutom lite styrka i såsen. Jag beställde kötten medium eftersom jag inte gillar när det är väldigt blodigt och jag tycker den var bra stekt. Självklart satt vi ute i solen och avnjöt den här lyxiga lunchen.

lyxig lunch oxfile

Nu är jag inne på dag 3 med vilodag och jag längtar verkligen efter att träna igen på lördag. Det blir lite märkligt att inte träna och jag märker att det blir svårare att hålla sig till kosten då. När jag tränar så är det betydligt enklare att hålla sig från mat och andra godsaker längre. När jag bara går hemma på kvällarna utan att träna skapas ett sug betydligt fortare än om jag har tränat.  Men å andra sidan är det ganska skönt och bra för min kropp att vila ett par dagar nu och bara fokusera på återhämtning. En dag som denna när det också är fint väder känns det som att jag återhämtar mig betydligt snabbare. Jag tog en lite längre promenad hem från jobbet idag och gick lite längs vattnet innan jag skulle in och köpa mat för kvällen. En riktigt fin kväll i Sliema kan man lugnt säga.

sliema

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar