Mer fokus på Chins igen

Latsdrag

Eftersom att jag under en längre period varit på bulk och gått upp endel i vikt så har tyvärr min träning av Chins blivit lidande. Jag har inte klarat av att göra lika många chins som tidigare och jag har dessutom märkt av en viss smärta i högeraxeln. Sen jag la om kosten lite och kanske har droppat 1-2kg så märker jag redan stor skillnad faktiskt. Nu är det betydligt enklare att ta Chins och axeln smärtar faktiskt inte något speciellt längre. Självklart kan det också bero på att jag gick och fick lite behandling för min rotatorcuff för ett par veckor sedan. Då blev jag rejält misshandlad runt rotatorcuffen och kan faktiskt säga att jag har mindre problem efter det.

Nu framöver när jag har dragit ner på kaloriintaget kommer jag att fokusera mycket mer på Chins igen eftersom jag tycker det är riktigt roligt att bli bättre på det och har drömmar om att kunna tävla i t.ex. Athletic Fitness i framtiden. Sen om det blir verklighet eller om jag tävlar i något annat återstår att se.

Latsdrag

Eftersom det är lördag och vi båda var lediga så blev det en tur till Valetta idag för att träna på Challenger Gym istället. Variation är kul och sen kostar ett dagspass bara €5 så det kan man ju leva med.

  • 3 Set Latsdrag
  • 3 Set Chins
  • 4 Set Rodd i maskin
  • 3 Set Latsdrag i maskin
  • 3 Set Omvänd Flyes i maskin

Skönt pass med mycket maskinövningar som jag egentligen kanske inte är något stort fan av. Men ibland kan det vara riktigt skönt att köra lite ”lättare” övningar och pass.
I övrigt så har det varit en väldigt lugn Lördag med diverse inköp, städning hemma och tvätt av kläder. Sånt som man egentligen bara har tid och ork för att göra under helgerna. Men samtidigt otroligt skönt att ha det gjort .

Nu blir det filmmys i soffan resten av kvällen!

Trevlig kväll!

För mer hjälp med kost och träning, läs mer under Personlig Träning

 

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar