Ny vecka – Nya möjligheter

diet

Då var det dags för en ny vecka med nya möjligheter. Det är vecka 6 på diet och det blir lite ändringar framöver nu. Man kan väl säga att jag får in i nästa ”fas” av min diet och tänker till lite extra vad jag äter framöver. Jag är nöjd med min framgång på 5 veckor men nu när vi är inne i Februari är det dags att lägga in nästa växel. Det blir fortfarande 1-2 ätardagar på helgen men mer strikt och kontrollerat på vardagar och söndagar. Träningen kommer att köras på som vanligt med majoritet styrketräning men lite inslag av cardio ibland. I övrigt blir det 1-2 långpromenader i veckan för att öka förbränningen lite extra och få röra mer på benen.

diet

När det kommer möjligheter så finns det väldigt mycket möjligheter för att variera maten och fortfarande njuta av den. Som jag har skrivit tidigare så äter vi mycket med ögat också så färgstark mat förgyller lite mer. Även om kyckling och ris inte är världens roligaste mat så blir det bra mycket mer aptitligt med färgstarka grönsaker. Dessutom blir det ju också lite mer smak och variation i maten.

Det här blev min middag idag efter ett bra benpass där mycket fokus låg på Knäböj och Rumänsk/Raka Marklyft. Helt klart två favoritövningar som jag alltid prioriterar först i mina pass.

jordnötssmör

Höjdpunkten av måltiden är självklart dom 10-15g Jordnötssmör som ingår, jag lyckas aldrig spara det till sist heller utan det äts upp ganska omgående.

Nu återstår det att njuta lite av kvällen innan det är dags för kvällsmat och sen sova. Det blir lite ”Kesella” eller Total Yogurt som man får tag på här nere med lite bär.

Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar