Strålande solsken och lyxig middag

Lyxig middag

Idag sov jag lite längre än normalt och gick upp strax före 8. Väldigt skönt att gå upp på morgonen och mötas av strålande solsken. Även om temperaturen är lite lägre såhär års så är det riktigt skönt i solen. Med strålande solsken så var det ganska skönt att mötas av lite inspiration till en lyxig middag idag. Matstugan la upp ett inlägg idag på ett fantastiskt recept för en lyxig middag. Eftersom jag är väldigt förtjust i tortelini så kändes det här som en ganska perfekt middag idag. Absolut ingen ”dietmat” men med färska råvaror och lagad från grunden så kan man fortfarande påverka kaloriintaget ganska bra.

Sliema

I övrigt blev det en liten promenad ute i solen på lunchen och det var riktigt härligt. Även om jag inte riktigt längre har den där ”utomlandskänslan” så känner man fortfarande dessa underbara dofter från medelhavet. Solen stekte på väldigt bra idag och det fanns dom som gick i enbart shorts och tshirt. Lite ovanligt bra väder för att vara februari men ingen här nere som klagar på det.

Båt Sliema

Chill Sliema

Efter dagens jobb så blev det ett tungt rygg & bicepspass som faktiskt blev oväntat bra. Ibland kan det vara svårt att ladda om efter en lång arbetsdag men idag fick jag väldigt bra kontakt i alla övningar och vi körde väldigt effektivt.

Middagen blev som sagt Tortelinigratäng med ost, bacon och broccoli. Otroligt gott blev det och faktiskt väldigt enkelt att laga, inte världens nyttigaste maträtt men jag tycker den fungerar någon gång ibland. För mig som går på diet så känns det utan tvivel som en riktig lyxig middag.

Lyxig middag

No responses yet

    Lämna ett svar