Tillbaka till vardagen

Då var vi tillbaka till vardagen på SATS Medborgarplatsen och vanliga träningsrutiner igen. Ganska perfekt dag att åka hem på med tanke på det hemska vädret idag. Att det kan skifta från 24 grader och sol till 13 grader och regn under natten är ganska otroligt egentligen, men typiskt svensk sommar. Vi vaknade ganska tidigt idag och åt en frukost innan vi satte oss i bilen hem till stan.

Väl hemma var dag bara att ta PWO och ladda inför dagens bröstpass som faktiskt blev ett riktigt bra pass trots att vi inte körde bänkpress. Det är otroligt mycket folk på SATS Medborgarplatsen hela tiden tycker jag och även runt 13-tiden idag var det mer eller mindre upptaget överallt. Därav blev det ingen bänkpress idag eftersom halva Söder skulle ha bänkpressfest verkade det som.

Bröstpress

Istället fick det bli lite andra övningar men fokuserade på fler reps och bra med kontakt istället. Har haft lite ont i ena handleden senaste dagarna så därför körde jag med handledstöd/remmar för att undvika att belasta dom så mycket.

  • 3 Set Bröstpress i Hammer/Plate Loaded
  • 3 Set Lutande Hantelpress
  • 3 Set Lutande Hantelflyes
  • 3 Set Flyes i Cable

IMG_7394

Trots att det inte blev så många ”tunga” övningar idag så fick jag otroligt bra pump i brösten och kände inte av handleden något speciellt. Med andra ord ett bra pass. För mig handlar det inte alltid om att köra tungt och enbart basövningar. Ibland fokuserar jag mer på 12-15 reps och lättare extraövningar/maskiner. Jag gillar verkligen hammer/plate loaded maskiner eftersom dom gör att jag kan ha samma rörelsebana men fortfarande köra tungt. Jag behöver inte heller ha någon som passar för att jag ska kunna köra tungt.

IMG_7403

IMG_7393

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar