Tur till Valetta och veckans andra ryggpass

båt till valetta

Att jag älskar att träna rygg är ingen hemlighet och idag var det dags för veckans andra ryggpass. Det är oftast en slump om det blir 1 eller 2 pass på samma muskelgrupp i veckan. Allt beror på dagsform, återhämtning och vad jag har lust att prioritera. Men innan ryggpasset så blev det en tur till Valetta för att se i lite butiker och bara gå runt och se. Alltid trevligt att ta båten över till Valetta och gå runt i dom gamla gatorna. Båten är dessutom mycket smidigare än bussen och priserna är inte så mycket högre heller. Tur och retur går på strax under €3 och resan tar bara 10 minuter. Nackdelen är väl att båten inte går speciellt ofta utan bara 3-4 gånger i timmen och tidtabellen stämmer aldrig. Vädret imorse var inte lika bra som igår men det var fortfarande ganska varmt i luften. Men efter lunch så klarnade det upp och blev strålande solsken istället, skönt att sommaren börjar ta fart.

båt till valetta

Eftersom att det är lördag så är det ätardag men jag fortsätter ändå med Periodisk Fasta och hoppar över frukosten. Idag blev första måltiden runt kl 13.00 och idag lyxade vi till med nachos. Det var en stund sen och fyfan vad gott det var. Dock åt jag på tok för mycket så det blev inte ett optimalt ryggpass tyvärr. Energin blev lite för låg och huvudvärken smög sig på under passet. Men det blev trots allt ett ganska bra ryggpass och jag slängde även in lite bicepsövningar. Dock blev det inga roddintervaller den här gången eller marklyft för den delen.

  • 3 set breda latsdrag
  • 2 set smala latsdrag
  • 4 set hammercurl
  • 1 set chins (blev för jobbigt med tanke på huvudvärken)
  • 3 set bicepscurl stång
  • 3 set skivstångsrodd
  • 3 set hantelrodd

efter ryggpass

sliema medelhavet palmer

Nu är dagens jobb också färdigt även om jag till större delen av lördagen är helt ledig så blir det ibland att svara på mail och jobba med hemsidan och annat administrativt arbete. Nu återstår en god middag ute på restaurang i sliema och sen lite godis och chips framför gladiatorerna som hade premiär förra helgen. Alltid kul att se på det en lördagskväll och äta lite gott.

Trevlig helg!

 

No responses yet

    Lämna ett svar