Vilket sommarväder på Malta

sommarväder på malta

Som många andra dagar så vaknar jag upp till strålande solsken och idag var inget undantag. Idag fick jag väldigt tidigt känslan av att det var riktigt sommarväder på malta. Förutom att solen sken så var det också väldigt varmt i skuggan, eller ovanligt varmt för att vara februari. Jag tror att temperaturen gick upp mot 17-18 grader i skuggan idag och otroligt varmt i solen, idag var det absolut inget fel att gå i shorts och tshirt kan jag tänka mig. Jag var ute en sväng på lunchen men hade tyvärr jeans och tröja på mig, ett stort misstag.

sommarväder på malta

Något som är väldigt magnifikt med malta är hur blått vattnet är så fort solen skiner. Medelhavet är ett fantastiskt fint hav och vattnet här nere är väldigt klart. En dag som denna med sommarväder på Malta så visas verkligen alla positiva sidor med Malta extra mycket. Det är dessa dagar jag verkligen uppskattar att jag bor här nere och inte alls ångrar att vi drog ner hit. Självklart saknar man Stockholm och allt vad det innebär men det är väldigt enkelt och behagligt här nere. Den dagen jag flyttar hem på heltid så kommer det nog faktiskt att vara en ganska stor omställning och ovant i början. Nu var det ett tag sedan jag fick uppleva vinter och snö, det är enkelt att glömma bort det och den dagen jag ska spendera vintern i Sverige igen kommer bli annorlunda.

säng

Nu ser jag verkligen fram emot morgondagen och det ska bli otroligt skönt med helg. Även om jag kanske inte kommer vara helt ledig så är det dock en långhelg på G eftersom det är Public Holiday på Malta på måndag. Fråga mig inte vad dom firar eftersom det kan vara vad som helst och det är väl ett av få länder med så många röda dagar. Men å andra sidan tänker inte jag klaga över det.

Trevlig kväll!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar