Äntligen Marklyft igen

marklyft

Nu är det säkert minst en månad sen jag körde marklyft sist. Det finns flera anledningar till varför men den största anledningen är att jag lyckades skrapa upp framsidan av vaden under ett tidigare marklyftspass och fick någon irriterande infektion som har varit svår att få bort helt. Men idag var det iallafall dags för marklyft igen och det märktes absolut att det var en stund sen jag hade kört marklyft. Det var tungt och tekniken kändes kanske inte helt 100% idag. Men det var väldigt kul och motiverande att börja köra marklyft igen även om utrustningen här på Malta inte är den bästa så duger den iallafall.

Min plan är att framöver börja lägga in mer marklyft i träningen igen eftersom det är en riktigt bra övning för hela kroppen och jag har mål om att bli starkare i marklyft. Förhoppningsvis kan jag få in Marklyft ca 2 gånger i veckan i framtiden.

Det blev ett riktigt bra ryggpass trots att energin kanske inte var på topp idag.

  • 3 Set  Breda Latsdrag
  • 3 Set Marklyft
  • 6 Set Skivstångsrodd

Marklyft

Imorgon får vi besök av mamma och min syster vilket ska bli väldigt trevligt. Det verkar som att vädret ska vara ganska bra och fortsatt varmt så förhoppningsvis blir det en tur på stranden någon av dagarna. Jag har ordnat lite extra ledighet så det ska bli skönt med en långhelg.

No responses yet

    Lämna ett svar