Skaplig sovmorgon idag

kvällsvikt

Att jag var trött igår är ingen nyhet och under kvällen igår var jag fruktansvärt trött. Vi kom i säng i relativt bra tid och klockan var strax efter 12 ungefär. Jag satte alarm på 0930 för att jag tänkte försöka komma upp i någorlunda bra tid idag men det gick inge vidare. Stängde självklart av alarmet vid 0930 (klassiker) och somnade om. Vaknade kl 1130 och insåg att jag antagligen hade sovit lite för länge och istället blivit tröttare. Med andra ord blev det en rejäl sovmorgon idag och inget jag gör speciellt ofta. Tog en bra stund innan jag vaknade till liv så vi tog en liten morgonpromenad för att försöka vakna till. Att vakna så sent och inte träna kändes väldigt ovant och konstigt, jag minns inte ens sist jag sov så länge faktiskt.

Malta Sovmorgon

Det var otroligt varmt idag igen men endel höga moln på himlen. Det hade nog varit skönt att ligga nere vid havet och sola och bada idag men vi bestämde oss för att inte göra det idag. Istället blev det storstädning av lägenheten och ett eftermiddagspass i form av bröstträning. Det blev ett riktigt bra pass och jag fokuserade på att köra så tungt som möjligt utan att det ska gå ut över tekniken. Eftersom jag körde tungt i smal bänkpress igår hade jag inte lika mycket styrka idag kände jag.

  • 3 Set Bänkpress (2x100kg, 1x110kg, 1x120kg (bom) )
  • 3 Set Lutande Hantelpress (6x34kg hantlar, 8x40kg, 5x40kg)
  • 3 Set Lutande Hantelflyes (12x20kg, 10x20kg, 10x20kg)
  • 3 Set Cable Flyes

Bröstpump

Nu senare under kvällen känns det faktiskt ganska skönt att jag tog en lång sovmorgon idag och fick sova ut. Det blev ett bra träningspass och vi har fått endel gjort hemma idag. Nu blir det nog film resten av kvällen innan det är dags att försöka sova i tid idag så man orkar en ny arbetsvecka. Nästa vecka får vi besök av min mamma och syster så det ska bli riktigt kul att se dom igen. Trevligt för oss med lite besök här nere också.

Trevlig söndag!

No responses yet

    Lämna ett svar