Årets första löprunda och utegym

Då var årets första löprunda och utegym avklarat. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Mitt fokus senaste tiden har ju varit på styrketräning och otroligt lite konditionsträning. Vi inledde dagen med ett lättare Bicepspass följt av lite drygt 2 timmars promenad i solen. Jag börjar helt klart märka att kroppen är sliten eftersom det blev en timmes powernap mitt på dagen idag igen. Det ska bli otroligt skönt att åka ut till landet imorgon och bara slappa ett par dagar utan någon form av träning.

Dips

Morgonpasset innehöll:

 • 5 Set Bicepscurl i maskin inkl dropset
 • 3 Set Stångcurl
 • 5 Set Enarms Curl i Cable inkl dropset

IMG_7207

Det blev iallafall en fantastiskt fin dag ute i solen idag och löpningen blev relativt kort på kanske 4-5km efterföljt av lite utegym i solen.

 • 15 min promenad
 • 20 min löpning
 • 3 Set Chins & Pull Ups
 • 4 Set Militärpress
 • 3 Set Dips
 • 15 min promenad

Lagom sliten efteråt och svettig som en gris, men nöjd med dagens träning och tid ute i solen.

svettig

Trots att jag inte är på diet och äter rejält med skräpmat så lyckas formen hålla sig okej iallafall. Som jag skrev igår så försöker jag njuta av sommaren i Sverige nu innan det bär av till Malta. Så just nu äter jag mer eller mindre det jag har lust med men försöker hålla igång med bra styrketräning och cardio.

ryggform

No responses yet

  Lämna ett svar