Utegym i Stockholm

I dag har jeg for første gang prøvd utegym i Stockholm. Startet dagen med å prøve å stå opp i tid, for å så dra oss av gårde til gymmet for en bicepsøkt. Planen var så å kjøre bryst senere på dagen, men det var så nydelig vær i dag, så da ble det utegym i stedet.

Bicepspasset var kort og greit. Kjørte ikke så mange øvelser, men mange reps ble det! Økten så slik ut:

3 sett Bicepscurl i maskin (+ 2 dropsett)
3 sett Bicepscurl med stang
3 sett En-arms curl i kabel (+ 2 dropsett)

bilde(4)

Vi bestemte oss for å ta en liten løpetur bort til utegymmet. Jeg kan ikke huske sist jeg løp mer enn noen korte bakkeintervaller, så jeg måtte virkelig manne meg opp til å starte. Men det gikk greit. Beina har aldri vært så tung før, og jeg følte meg 50 kg tyngre enn jeg egentlig er. SKal uten tvil begynne å løpe mer igjen. Svett og god lekte vi oss litt med noen øvelser:

4 sett Chins
4 sett Militærpress
3 sett Dips

IMG_7205

IMG_7199

IMG_7200

Nå er det bare å gjøre seg klar til Calvin Harris-konsert med min kjære!

No responses yet

    Lämna ett svar