Videoblogg 2 – Tricepspass & Ryggpass

Då var det redan dags för videoblogg 2 i ordningen och idag har vi också hunnit med två pass. Alarmet stod på 08.00 idag så att vi skulle komma upp i vettig tid och få lite mer ut av dagen. Det blev en morgonpromenad till Hammarby Sjöstad och NordicWellness som lite variation. När man tränar två gånger om dagen tycker jag att det är riktigt kul att prova lite nya gym och variera istället för att köra på samma varje dag. Det ger mig en extra boost av motivation och oftast ger det lite mer variation i passen också.

Dagens videoblogg består av båda passen och förhoppningsvis lite bättre än förra videon. Mer videos kommer framöver!

Bänkpress

  • 3 Set Smal Bänkpress
  • 3 Set Pushdowns Stång
  • 3 Set Omvänd Pushdowns
  • 3 Set Fransk Press i Cable

IMG_7090

IMG_7102

Morgonvikten ligger fortfarande på ca 84kg och det känns fel att säga att jag är på diet längre. Jag har längtat så otroligt mycket efter många svenska matvaror och delikatesser senaste halvåret så det är inte många dagar jag kan hålla mig ifrån godsaker just nu. Jag försöker egentligen bara njuta av sommaren i Stockholm innan vi drar tillbaka ner till Malta igen.

IMG_7110

Till lunch tryckte vi dessutom i oss en Pizza Hut Buffé och matkoman kom ganska fort måste jag erkänna. En kort powernap gjorde väl inte saken bättre men då är det tur att det finns espresso som gör att man vaknar till liv. En espresso och en Celsius före nästa pass gjorde susen! Rygg stod på schemat och ännu mer variation idag eftersom vi istället gick till SATS Södra Station för att träna. Jag föredrar självklart Medborgarplatsen men som jag skrev tidigare så är det alltid trevligt med lite variation.

IMG_7120

  • 3 Set Latsdrag
  • 3 Set Low Row Hammer/Plate Loaded
  • 3 Set Chins
  • 4 Set Rodd i Hammer/Plate Loaded

IMG_7172

IMG_7152

Glöm inte att hashtagga #NoRegrets_se på Instagram så syns ni även här på hemsidan!

No responses yet

    Lämna ett svar