Benpass i varmen

Det er alltid en eller to dager i uken jeg gruer meg litt til, og det er dagene det er klart for et benpass. Spesielt når det er snakk om et benpass i varmen her nede. Varmen og fuktigheten gjør alt mye tyngre, så man får slite ekstra under treningen. Har alltid hatt et hat/elsk forhold til bendager, og i dag var ikke noe unntak. Det skal mye til for at jeg ikke er motivert til å trene, men i dag måtte jeg virkelig kjempe for å komme meg på gymmet. Slik er det bare noen dager. Men når jeg først er kommet ditt er jeg så glad for det, og jeg begynner å kjenne på den elsk-følelsen over et benpass. Jeg tror dette gjelder for mange. Av og til er dørstokkmilen lang, men om man trosser den så vil man ikke angre på det.

Økten ble ganske grei om jeg får si det sånn. Jeg fokuserte på å flere og kontrollerte reps, så pulsen ble skyhøy og svetten rant. Jeg liker slike økter også, der man virkelig får kjempet mot utholdenheten. Dagens benpass så slik ut:

3 sett Frontbøy
3 sett Strake markløft
3 sett Leg extension (+2 dropsett)
3 sett Leg curl (+2 dropsett)
3 sett Benpress

Jeg kjørte benpress med ganske bred fotstilling, og prøvde å gå så dypt som bevegeligheten tillot. Jeg kjenner det ekstra godt i gluteus når jeg kjører øvelsen på denne måten. Anbefales!

bilde(77)

bilde(78)

Nå skal denne jenten få i seg litt mat før jobb står for tur resten av dagen.

Glem ikke å hashtagge #noregrets_se på Instagram. Føg oss gjerne på Facebook også, ved å like siden vår.

 

No responses yet

    Lämna ett svar