Sommaren är inte slut än

Malta

Nej, sommaren är inte slut än. Nu pratar jag inte om Sverige eller resten av Skandinavien utan nu pratar jag självklart om Malta. Den lilla ön mitt ute i medelhavet med sol över 300 dagar om året och sommar större delen av året. Det finns självklart fördelar och nackdelar med att bo på Malta. Men enligt mig och hur mitt liv ser ut så väger fördelarna över ganska stort för att bo här en stund till. Den största fördelen med Malta är självklart att det är medelhavsklimat året runt och sommaren varar längre än i Sverige. Men det finns andra fördelar också som gör det enkelt som svensk eller skandinav att bo här.

 • Engelskspråkigt
 • Euro som valuta och medlem i EU
 • Det bor väldigt många svenskar här nere
 • Majoriteten av alla Poker och spelbolag har sina kontor här nere, med andra ord finns det bra med jobbmöjligheter
 • Det är billigare att leva här nere
 • Enkelt att hyra möblerad lägenhet
 • Direktflyg från Arlanda och Skavsta

Det var väl ungefär det jag kom nu på rak arm. Ska du flytta ner till Malta eller funderar du på det? Jag hjälper gärna till att svara på frågor som kan underlätta för dig. Skicka ett mail på alexander@noregrets.se.

Sommaren på Malta

Idag har vi haft runt 28 grader och lite vind, det kändes faktiskt ganska svalt och behagligt idag för en gångs skull. Har inte gjort speciellt mycket idag förutom att lagt tid på träningen och att ordna matlådor för morgondagen. Inledde morgonen med ett bröst och magpass där jag börjar känna att styrkan kommer tillbaka nu när jag ligger på kaloriöverskott.

 • 4 Set Bänkpress
 • 3 Set Lutande Hantelpress
 • 3 Set Hantelflyes
 • 3 Set Bröstpress maskin
 • 3 Set Chrunhes

Alexander Öqvist

Efter ett par timmars vilande hemma och konstant ätande så var det dags för dagens andra pass. Jag älskar verkligen mina Beats hörlurar, dom fungerar perfekt till träningen och även till datorn. Helt klart ett riktigt bra inköp, även om dom är dyra så får man absolut vad man betalar för. Dagens andra pass blev ett lättare triceps och vadpass utan några direkta basövningar. Eftersom jag redan hade kört ett ganska tungt bröstpass så blev fokus på lättare övningar med 15-20 reps.

Selfi

 • 5 Set Sittande Vadpress
 • 3 Set Stående Vadpress i Smith
 • 5 Set Pushdowns Rep
 • 5 Set En arms pushdowns
 • 3 Set Fransk press i cable
 • 3 Set En arms tricepspress med hantlar

vadpress
Nu har jag lagt tid på att äta en stor middag och fixat två matlådor för morgondagen. Eftersom det blir en lång dag med träning på morgonen och sen jobb direkt efter så behöver jag ha med mig två matlådor, några proteinshakes och lite nötter. Slänger nog med en energidryck också för att slippa dricka 5 koppar kaffe imorgon.

Trevlig kväll!

No responses yet

  Lämna ett svar