Dagens trening og kosttilskudd

Jeg elsker virkelig fredager! Det er noe ekstra kos med en fredags kveld, så jeg forsøker alltid å ta vare på den mest mulig. I kveld var inget unntak. Det har i det hele vært en fin dag. Har fått trykket inn to økter og fylt på med litt kosttilskudd i skapet vårt. Jeg synes det er motiverende å få nytt kosttilskudd, og jeg elsker å ha litt å velge i. Må ha litt variasjon, ellers blir jeg fort lei.

bilde(29)

Vi har fått kjøpt en del her, men i dag kom også pakken fra iHerb som vi har ventet på. Det var ekstra gøy! Har lest å hørt så mye om disse Questbarene, så jeg hadde ikke noe annet valg enn å prøve de. Og gjett om jeg ble hektet! De var helt fantastisk. Skal også bli spennende å prøve noen av Walden Farm sine produkter.

bilde(27)

Over til dagens trening. Hadde egentlig ikke så lyst å våkne i dag, for jeg visste at det var ben som sto på planen. Jeg liker jo i utgangspunktet å trene ben, men det er helt anderledes å trene tungt her nede i varmen. Man er ikke like sterk, og alt er litt ekstra slitsomt. Men jeg klager altså ikke i det hele tatt! Uansett så gikk økten bra og jeg har faktisk allerede begynt å få litt gangsperr. Da har jeg gjort noe rett. Økten så slik ut:

5 sett Knebøy
4 sett Strake markløft
3 sett Leg curl (supersett)
3 sett Leg extension (supersett)
3 sett Benpress

Dagens andre økt gikk også bra. Vi kjørte bare biceps, noe jeg virkelig elsker. Har hatt mulighet til å dele opp kroppen på den måten i hele sommer, siden jeg har hatt ganske mye fri. Fra mandag blir det ny jobb og mindre tid til trening, så jeg får se hvordan jeg legger det opp da. Bicepsøkten så slik ut:

3 sett Bicepscurl i maskin
3 sett Bicepscurl med stang i kabel (+2 dropsett)
3 sett Bicepscurl med stang
3 sett En-arms scottcurl

bilde(28)

bilde (2)

bilde(25)

bilde(26)

Ligger for øyeblikket langstrak på sofaen etter en alt for god middag. Er redd for at jeg er blitt hektet på Crispy Cicken. Blir liggende her til det er natta. I morgen skal vi endelig på stranden!

No responses yet

    Lämna ett svar