Att inleda morgonen med knäböj

Raka Marklyft

Att inleda morgonen i den här extrema värmen och höga luftfuktigheten med knäböj är faktiskt riktigt jobbigt. Fick verkligen acceptera en rejäl sänkning i vikterna och antal reps idag. Varken uthålligheten eller styrkan fanns idag. Men som jag har sagt många gånger anser inte jag att det är det absolut viktigaste. Det viktigaste för mig är att jag känner att jag gjorde allt jag kunde under passet och att summan av passet var bra. Fick jag bra kontakt med rätt muskler? Gjorde jag alla övningar och reps korrekt? Kändes passet bra? Det är tankar jag har efter ett pass och försöker hela tiden analysera och göra saker bättre. Att hela tiden vilja utvecklas, bli bättre, starkare, rörligare, uthålligare osv är flera saker jag hela tiden jobbar med. För att få den framgången så krävs det att man analyserar passen efteråt. Tänker en gång vad man gjorde bra och vad man kan göra annorlunda till nästa gång. Våga göra fel och prova nya saker!

PWO

 • 5 Set Knäböj
 • 4 Set Raka Marklyft
 • 3 Set Leg Curl (Superset)
 • 3 Set Leg Extensions (Superset)
 • 3 Set Benpress (Superset)
 • 3 Set Vadpress (Superset)

koffein

Självklart blev det två pass idag, trots att dagen mest har spenderats hemma i värmen. Det var lite att fixa med lägenheten idag och vi väntade även på paket från iHerb. Det skickas med DHL och Malta har inget direkt postkontor man hämtar paket på utan det lämnas direkt på dörren. Ganska bekvämt kan man tycka förutom att DHL kommer lite som dom vill och det förstör mer eller mindre hela dagen. Jag hade nog hellre gått och hämtat paketet på posten om det existerade här.

Dagens andra pass blev ett renodlat bicepspass, favoritpasset kan man ju även kalla det. Ganska optimalt en fredagskväll måste jag säga, speciellt när det blir Crispy Chicken Tortillas till middag. Åt 4 st tortillas fyllda med kyckling, salsa, sallad osv. Mår som jag förtjänar efter det nu, men mätt blev jag iallafall.

Bicepscurl

 • 5 Set Sittande Bicepscurl i Maskin (inkl dropset)
 • 5 Set Kabelcurl (inkl dropset)
 • 4 Set Bicepscurl stång
 • 3 Set Enarms Scottcurl med hantel

scottcurl

Nu blir det snart att sova så att man orkar upp i vettig tid och kan ta sig till stranden.

Godnatt!

No responses yet

  Lämna ett svar