Fra Bergen til Stockholm

Min tredje dag i Stockholm og jeg er allerede forelsket. Har aldri vært i denne byen før, men jeg forstår hva alle prater om. Stockholm er fantastisk! Jeg skal fint klare å bo her frem til vi skal videre på Malta etter sommeren.

bilde
Alexander hentet meg på Arlanda på onsdag, og det første vi gjorde var selvfølgelig å gå på en av ALLE kosttilskuddsbutikkene i denne byen for å kjøpe BCAA. Treningskulturen er en helt annen her enn i Bergen. De har kommet mye lenger når det gjelder alt innen trening og kosttilskudd. Treningsmotivasjonen er på topp, og jeg er for første gang i mitt liv blitt medlem av et treningssenter, nemlig SATS. Har jobbet på ELIXIA i 6 år, så har ikke behøvd et medlemsskap noen sted. Da kjennes det bra å betale nå.Vi har hvertfall passet på å få inn et par pass for dagen, og vi skal fortsette slik så lenge kroppen tillater det.

bilde(1)
I dag var vi på Summerburst, og fy f* så fett det var! Mange bra artister og helt enorm stemning.

bilde(3)

I morgen skal det bli godt å sove ut før vi går de 3 korte minuttene bort på Sats og kjører et tricepspass. Det skal bli kul!

No responses yet

    Lämna ett svar