Fullspäckade dagar

Fullspäckade dagar

Jag har varit dålig på att blogga senaste tiden och har inget annat att skylla det på än massor av jobb. Jag har väldigt fullspäckade dagar och jobbar mer eller mindre 12-14 timmar om dygnet, vilket gör att jag inte får så mycket tid över till annat än träning, äta, sova och umgås med min flickvän. Inte för att jag klagar, jag älskar mitt jobb och tycker det är väldigt kul det jag gör. Jag gillar att ha mycket att göra, att känna att jag hjälper många människor till ett bättre liv och vardag. Jag älskar verkligen mitt jobb som Personlig Tränare och att driva eget företag är otroligt kul och lärorikt. Det krävs mycket, men det är det absolut värt.

Som sagt så har jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna förutom att jobba och träna. Igår hade jag ett ganska bra ryggpass på kvällen men jag märker att det börjar bli riktigt tungt att göra chins. jag vet inte exakt vad min morgonvikt står på men runt 87-88kg ligger den på just nu. Jag räknar med att nå 90kg morgonvikt om inte allt för länge. Så fort jag når 90kg ska jag lägga upp en plan för hur jag ska kunna nå 100kg och om det ens är realistiskt att jag kan göra det.

Ryggpasset igår blev iallafall:

  • 4 Set Sittande Kabelrodd Brett Grepp
  • 4 Set Latsdrag
  • 3 Set Skivstångsrodd
  • 3 Set Chins

sliten

Ikväll blir det antagligen ett benpass med fokus på framsida lår. Kommer antagligen fokusera endel på frontböj och tekniken där. Kommer försöka köra många reps och lättare vikter istället för få reps. I övrigt kommer nog kvällen mest bestå av jobb och diverse. Längtar verkligen till helgen nu så att jga kan koppla av lite och ligga vid poolen någon av dagarna.

Malta

No responses yet

    Lämna ett svar