Gårdagens träning

morgon på malta

Eftersom jag inte fick tid att blogga mer igår så slänger jag upp ett litet inlägg nu om gårdagens träning. Efter mitt första träningspass drog jag hem och jobbade endel och avslutade eftermiddagen med en timme på stranden. Skönt att bara ligga och koppla av och höra havets bris. Gårdagens kvällspass bestod av både fram och baksida ben, intensivt men skön känsla efteråt som vanligt. Dock hände något redan i början av passet, så fort jag la stången på nacken/trapzen för att köra knäböj kände jag en liten smärta runt skulderbladet/rotatorcuffen. Körde på ett par set innan jag faktiskt var tvungen att ge upp för det gjorde även ont när jag skulle köra raka marklyft. Istället blev det fokus på maskinövningar där jag inte belastar axlarna något.

 Knäböj

  • 3 Set Knäböj
  • 2 Set Raka Marklyft
  • 5 Set Leg Curl
  • 5 Set Leg Extensions
  • 3 Set Benpress
  • 3 Set Vadpress

Malta

Idag blev det en morgonpromenad längs havet med fantastisk utsikt. Även om jag var sjukt trött imorse så krävs det inte så mycket mer än så för att vakna till liv. Gick hem och slängde i mig en PWO och drog iväg till gymmet för att fokusera på lite rehab för min axel. Först blev det självklart lite Rumble Roller hemma och på gymmet olika lättare övningar, många reps och lätta vikter. Körde inga pressövningar utan endast sidolyft, facepulls, utåtrotationer m.m.

Malta

Om det har blivit bättre är lite för tidigt att säga, men om det inte känns bättre inom ett par dagar blir det ett besök hos en massör eller motsvarande. Beror på vad som finns att få tag i här nere på Malta.

dagsform

 

No responses yet

    Lämna ett svar