Videoblogg fra dagens brystøkt

Vi fikk fikset en liten videoblogg fra dagens brystøkt. Kjørte også litt triceps. Sistnevnte var mest for min del da jeg vet at tiden fremover for meg kommer til å bestå av mindre trening. Færre økter betyr at jeg må øke frekvensen litt, slik at jeg får kjørt gjennom alle muskelgruppene tilstrekkelig. Men det gjør ingenting. Jeg synes det er kjekt med litt variasjon. Nå har jeg kjørt en og en muskelgruppe så lenge at det bare er kult å prøve noe nytt. Så her kommer også videoblogg # 9.

Etter å ha sittet 9 timer foran PC-en var jeg veldig klar for å trene i dag. Hadde så masse energi å få ut, så jeg fikk helt i meg PWO og ble enda mer giret. Jeg elsker den følelsen av å virkelig være ”taggad” på treningen. Når du kjenner at hele kroppen skriker etter gymmet og vektene. Det er den beste følelsen. Vel fremme på gymmet var det lite folk som vanlig, så vi startet med benken. Økten så slik ut:

3 sett Smalbenk
3 sett Skråbenk i Smith
3 sett Pushdown med tau (+2 dropsett)
3 sett Flyes i kabel
3 sett Liggende hantelpress

bilde(64)

bilde(65)

Det ble en skikkelig bra økt med masse trykk. Nå har vi spist en deilig middag med god samvittighet og skal kose oss i sofaen med film resten av kvelden.

No responses yet

    Lämna ett svar