Golden Beach

Golden bay

Idag hade vi planerat att äntligen åka iväg till Golden Bay. Nu har vi hunnit fixa det mesta med lägenheten och kunde verkligen ta en dag och bara slappna av helt. Njuta av livet, solen, havet och god mat. Golden Bay är absolut en av mina favoritplatser på Malta. Fantastisk fin strand, klart vatten och en riktigt bra restaurang på stranden. Idag började faktiskt morgonen med lite moln på himlen men temperaturen var fortfarande upp mot 30 grader. Väl ute på Golden Bay försvann molnen ganska fort och temperaturen steg kraftigt. Solen är otroligt stark här nere just nu och idag när det blåste endel blir det svårt att känna när man blir bränd.

Golden Bay

Golden Bay

Vi kom till stranden runt 9.30 och nöjde oss redan kl 12 och drog och åt en riktigt god lunch istället. Jag beställde in en Ceasarsallad som för en gångs skull innehåller en bra mängd kyckling så att man blir mätt.

ceasar

Efter lunchen passade vi på att ta en annan buss hem och gå av i Burgibba och se lite där. Påminner egentligen ganska mycket om Sliema. Väldigt fin strandpromenad men jag inser verkligen hur bra vi har det i Sliema.

Burgibba

Så fort vi kom hem gick vi ut och handlade mat och dricka för ett par dagar så att vi har det gjort. Gäller att komma in i rutinerna igen med att mycket är stängt på söndagar här. Sen var det bara att ladda inför dagens träningspass. Idag stod Triceps och mage på programmet och det var riktigt lungt och skönt på gymmet.

Pushdowns

  • 5 Set Pushdowns Rep (inkl dropset)
  • 5 Set Pushdowns Stång (inkl dropset)
  • 3 Set Enarms Pushdowns
  • 3 Set Magmaskin (Chrunches)
  • 2 Set Dips
  • 3 Set Chrunches på lutande bänk

Ganska nöjd efter passet och skaplig pump i armarna!

pump

pump

Avslutade kvällen med en riktigt god middag på en väldigt bra restaurang nere vid vattnet i Sliema. Slog självklart till med en Pizza denna lördagskväll! Nu blir det filmmys och massa gott!

Trevlig kväll!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar