Julstämning och nya Hörlurar

julstämning

Nu börjar vi verkligen att närma oss jul mer och mer känner jag.  Jag äter som oftast aldrig någon frukost utan kör mer eller mindre en form av periodisk fasta. Jag anser att det egentligen bara är en vanesak och att man ser till att äta ordentligt med kolhydrater på kvällen innan. Då står jag mig fram till lunch dagen efter ganska bra. Men idag bröt jag den trenden eftersom vi närmar oss julen och jag gillar verkligen att få lite julstämning hemma så imorse blev det risgrynsgröt till frukost. Svårslaget och väldigt passande tycker jag, nästa helg är jag inte säker på att det blir lika mycket julstämning eftersom vi drar till Rom.

Risgrynsgröt

Full av kolhydrater så var det dags för ett efterlängtat benpass. Idag kände jag verkligen för att verkligen köra hela vägen in i kaklet och bara ösa på, som back in the days när jag jobbade som PT på Elixia. Då kunde jag köra ben i flera timmar tills jag inte hittade på fler övningar eller hade mer tid. Senaste tiden har jag väl mer fokuserat på teknikträning i knäböjen vilket har varit väldigt kul och givande. Idag blev det lite av varje faktiskt, knäböj, raka mark, bulgarisk utfall, diverse magövningar, leg extensions osv. Vill påstå att jag hade klara svårigheter att gå eller att ens stå upp efter passet så lyckat var det verkligen.

Sen blev det en liten promenad för att inhandla nya hörlurar som jag kanske egentligen inte behöver men jag känner för att ha ett par nya inear som jag kan ha på jobbet. Då slipper jag släpa mina Beats hörlurar fram och tillbaka dagligen och kan ha dom hemma och på gymmet istället. Eftersom jag är ganska kräsen när det kommer till ljud och kvalité vill jag oftast satsa på något välkänt märke som jag vet står för bra kvalité. Sen är det inte helt enkelt att hitta bra hörlurar här på Malta eftersom utbudet är mycket mindre. Jag hittade ett par JBL hörlurar på apple butiken i Sliema som jag tyckte var ganska prisvärda. Och efter att ha provat dom kan jag inte annat än att vara väldigt nöjd med dom. Det blir perfekt för att ha på jobbet under dagarna.

JBL

JBL

Men vad vore julen och julstämning utan pepparkaksbak?

Bara för att man bor på Malta där det är andra traditioner än vad man är van vid så behöver man inte skippa det. Så idag bakade vi faktiskt pepparkakor och lyssnade på julmusik säkert under 1-2 timmar. Mysigt och hör verkligen till Julen tycker jag. Nu har vi verkligen julstämning här hemma, underbart! Men glöm inte att läsa min artikel om hur du behåller formen under julen, är det bara att njuta eller måste man tänka efter lite?

julstämning

Nu när middagen är uppäten och alla mail är besvarade så återstår det bara att se en film i soffan och njuta av söndagskvällen. Imorgon blir det tillbaka till vanliga rutiner innan jag tar välförtjänt semester!

Trevlig kväll!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar