Kom igång efter sommaren med Personlig Tränare

Knäböj

Nu börjar sommaren tyvärr lida mot sitt slut och dom flesta av oss har kommit tillbaka till vardagen och allt vad det innebär. Folk har börjat på skolan, jobb och kommer sakta men säkert in i vardagliga rutinerna. Är du en av alla som kämpar med att hitta motivationen för att komma igång efter sommaren? Jag kan lova dig att du inte är ensam om att det är tufft nog att komma tillbaka till jobbet och alla rutiner. Många kanske inte riktigt vet vart dom ska börja, hur ska jag lägga upp träningen och kosten? Hur mycket tid över har jag för att träna? Vart ska jag hitta motivationen? Vad är mitt mål egentligen? Kan en personlig tränare hjälpa mig?

Känner du igen dig i dessa frågeställningar? Några av dessa behöver du svara på själv, vad ditt mål med träningen är och hur mycket tid du kan avsätta för att nå det målet. När vill du nå det målet? Är det realistiskt?

personlig tränare

När du har tänkt ut dessa svar och känner att du verkligen vet vad som vill och vad du är beredd att göra så är du klar för nästa steg. Antingen har du full kontroll på vad du behöver göra med kosten och träningen, du kanske har utbildning, jobbar med det, har haft PT tidigare eller bara är väldigt intresserad av kost & träning. Då säger jag bara, underbart! Kör på och gör allt du kan för att nå ditt mål.

För er som känner att ni behöver lite mer hjälp med träningen och kosten så rekommenderar jag att du tar hjälp av en personlig tränare eller kostrådgivare för att ta din träning

Personlig Tränare

och kost till en ny nivå. Kanske behöver du bara lite extra motivation och vägledning för att komma igång efter sommaren. Eller så vill du helt enkelt bara ta träningen och kosten till en ny nivå och göra det här till din bästa höst någonsin.

Jag hjälper dig mer än gärna att komma igång med träningen igen och säkerställer att du så effektivt som möjligt når ditt önskade mål. Tillsammans jobbar vi mot ditt mål och jag följer dig hela vägen dit. Ibland kan det vara väldigt skönt att ha någon att fråga och få hjälp av under hela resan. Jag lämnar inte dig efter att du har fått ditt träningsprogram och kostprogram, jag vill följa upp och säkerställa att du får den hjälp du behöver under hela resan. Ta gärna kontakt med mig (alexander@noregrets.se)för mer information och hur jag kan hjälpa just dig.  För exempel på vilka tjänster jag erbjuder se ”prislista

Vad du än väljer att göra så önskar jag dig all lycka till mot ditt nya mål och jag hoppas verkligen att du når det så fort som möjligt.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar