Listen to your body

Er det noe jeg prøver å fortelle meg selv så ofte jeg kan, så er det at det er utrolig viktig å lytte til kroppen. Jeg kommer sikkert til å nevne det utallige ganger her på bloggen også. Listen to your body! Det er den som skal bære deg gjennom alt. Det er den som skal være med deg til graven. Det er den som skal gjøre at du kan være aktiv og leke med dine barn. Derfor er det så viktig at vi tar vare på den, og lytter til den når den er sliten.

Om kroppen sender signaler om at den ikke orker og er trøtt, så mener jeg at det er all grunn til å ta dette på alvor. Noe av det vanskeligste jeg gjør er å IKKE TRENE. Noen dager kjenner jeg meg litt sliten, men jeg vet at jeg føler meg bedre så snart jeg kommer meg inn på  gymmet. Men iblant kjenner jeg virkelig at kroppen ikke vil, og da tvinger jeg meg selv til å hvile. Vekkerklokken sto på ganske tidlig i dag, slik at jeg skulle rekke å kjøre ben før lunch med Alexander sin familie. Da vi våknet var begge helt i svime, og ingen av oss kjente at det kom til å bli et bra pass. Hva gjorde vi? Lyttet til kroppen og sov videre. Litt vemodig, men det var verdt det. Om du en dag velger å skippe treningsøkten fordi du ikke orker, så ikke se på det som et nederlag eller et hinder for fremgangen. Se på det som at du lar kroppen hente seg inn igjen slik at du er klar for en mye bedre økt neste dag.

Vi sov altså litt lengre enn planlagt i dag og droppet morgenøkten. Det var faktisk overraskende deilig! Opplagt og våken dro vi avgårde for å spise lunch med familien til Alexander. Jeg benytter alle muligheter jeg har for å slippe kylling osv. for tiden, så da vi først var på restaurant bestilte jeg en hamburger. La meg bare si at det var den beste hamburgeren jeg noen gang har spist, FAKTISK! I tillegg smeltet potetene på tungen. Maten var helt himmelsk.

bilde(5)

bilde(4)

Etter den lunchen hadde jeg fylt godt opp og var klar for en benøkt. Det var bare til å hive i seg en celsius og komme seg til gymmet. Nå er vi gått tom for PWO, men for å være helt ærlig gjør det meg ingenting. Jeg er ganske lei PWO atm, og føler jeg fungerer like bra på en energidrikk.

bilde(6)

Dagens benpass så slik ut:

5 sett Benpress
3 sett Sittende leg curl (+2 droppsett)
2 sett Abductor maskin
3 sett Leg Extension (+2 droppsett)
3 sett Liggende leg curl

No responses yet

    Lämna ett svar