Lunch i solen & Kosttillskott på Malta

Lunch i Solen

Äntligen fredag igen och med tanke på att jag äter fritt under fredagar så var det dags för en lunch ute i solen på Manoel Island. Jag har gått förbi den restaurangen ett par gånger och tänkt att den ser väldigt trevlig ut, uteservering nere vid hamnen och fräscht. Så idag var det dags att prova den och jag tycker faktiskt att det var helt okej, standarden på Malta är inte speciellt hög men det var absolut värt det. Inte speciellt dyrt heller utan min lunch inkl en stor cola light gick på €12 som får klassas som helt okej.

Lunch i Solen

Lunch i Solen

Alexander Öqvist

Kosttillskott

Jag vet att det är många på Malta som undrar om det finns kosttillskott att köpa här nere eller vart man beställer på nätet. För det första så vill jag säga att utbudet här nere är långt ifrån vad man är van vid hemma i Sverige där det finns otroligt många butiker, webshopar osv runt om landet. Här nere är det väldigt begränsat men det betyder inte att man inte kan få tag i det man vill. Jag har hela tiden använt dom produkterna jag tycker om och trivs med. Nu använder jag egentligen bara basic kosttillskott som Proteinpulver, BCAA, Omega 3 och Kreatin. Under min tid på Malta så har jag lyckats hitta 2 butiker som jag anser är ganska bra, rimliga priser, bra service och ett bra utbud av produkter.

Den ena ligger i hjärtat av Sliema, nära Tower Supermarket och heter CasaNatura. Det är väl egentligen en hälsokost men han som driver stället beställer även in en del kosttillskott från bland annat Scitec Nutrition, Olimp, Ultimate Nutrition osv. Här får du tag i det mesta du behöver när det kommer till kosttillskott & hälsokost. Han verkar dessutom ganska kunnig inom ämnet har jag fått uppfattning av dom gånger jag har pratat med honom.

Den andra butiken är en mer renodlad kostillskottsbutik och ligger förbi Gzira och mot Msida och heter Nutrition House. Det som gjorde mig väldigt förvånad var både utbudet och priserna i butiken. Här får du också tag i det mesta i kostillskottsväg till ett riktigt bra pris. I vissa fall betydligt billigare än hemma i Sverige faktiskt. Några av produkterna kan t.om. mäta sig med priset på olika stora online butiker. Här finns märken som Optimum, Gaspari, Scivation, BSN, Scitec, QuestBars osv. Dessutom har dom ett litet utbud av träningstillbehör och kläder, helt klart prisvärt också.

Kosttillskott Malta

BCAA Kosttillskott

Självklart är det lätt att köpa på sig lite för mycket ibland när man kommer över bra kampanjer osv och det har jag också gjort vid några tillfällen. Det är jag inte heller ensam om utan min kompis som bloggar om malta, seo och träning säljer sina pwo’s här på Malta som han inte längre är intresserad av (ja man tröttnar efter ett par års användande av dom). Så är du ute efter en bra PWO till vettigt pris så tycker jag du ska kika i hans blogg om vad som finns och ta kontakt.

Nu ska jag njuta av fredagskvällen!

Trevlig helg på er

No responses yet

    Lämna ett svar