Mdina: The silent city med god mat och underbar utsikt

mdina utsikt

Mdina eller ”den tysta staden / the silent city” är maltas gamla huvudstad och ligger mitt på ön på en liten höjd. Mdina är en gammal medeltid stad med många smala gränder och en väldigt charmerande by. I Mdina har du en fantastiskt utsikt ut över hela malta. Utöver att det är en charmerande by från medeltiden med fantastiskt utsikt så finns det också en rad bra restauranger i Mdina. Jag har varit på flera av dom men den som jag tycker är riktigt bra är Fontanella Tea Garden som är en typiskt maltesisk restaurang. Den är känd för att ha väldigt bra pizza och otroligt goda tårtor.

fontanella mdina

mdina utsikt

Trots att det är söndag och ingen ätardag så blev det en pizza och en kakbit till lunch. Det är svårt att inte äta det när man är i Mdina. Men jag rekommenderar verkligen den restaurangen om man vill ha en god lunch och samtidigt få en bra utsikt över hela malta. Det är ju dock tur att pizzan är så god som den är för den ser kanske inte så aptitlig ut på bild. Men det är samtidigt lite charmigt och jag kan garantera att den smakar riktigt gott.

cola light citron

pizza fontanella

chokladtårta

Självklart så blev det lite träning idag också, två pass för att vara exakt men det första passet var väl det tyngsta egentligen. Imorse körde vi Axlar och på eftermiddagen blev det Triceps och Roddintervaller. Två bra pass och en riktigt skön dag med mycket god mat, fina vyer och bra träning. Jag känner mig klar för en ny spännande vecka och nya utmaningar när det kommer till jobb, kost och träningen. Snart lägger jag in nästa växel på dieten, det blir väl växel 5 av 6 egentligen. Jag delar ju upp min diet i olika etapper för att få så bra framgång som möjligt samt att anpassa det till min vardag och liv. Hittills går allt väldigt bra och jag är nöjd med min framgång.

facepulls

sidolyft

No responses yet

    Lämna ett svar