1000m roddmaskin och nya kosttillskott

1000m roddmaskin

Kosttillskott är ett väldigt debatterat ämne och det är inte något jag kommer att skriva om den här gången. Däremot fick jag ett paket idag med lite påfyllning av kosttillskott i form av BCAA/Aminosyror. Fördelen med att bo på Malta är att det är väldigt enkelt och billigt att beställa från t.ex. USA eller andra länder utan att betala en massa tull och dyra avgifter. Självklart finns det varor och en viss summa man inte ska överstiga för att undvika tull och avgifter men den verkar vara ganska hög faktiskt. Sen verkar det också bero på vart man beställer ifrån och vem som transporterar paketet. Den här gången betalade jag bara frakt iallafall trots att värdet var närmare €70 på beställningen. Dom verkar inte vara lika stränga på kosttillskott som t.ex. skor och liknande. Men beställer du inom EU är det antagligen mycket billigare, men utbudet blir ju sämre också. Jag slängde också med lite kläder på beställningen och jag gillar verkligen bodybuilding.com tshirts. Oroligt behagliga och samtidigt prisvärda och av bra kvalité.

Nu är kanske Optinum Amino Energy inte den bästa BCAA/Aminosyra produkten men det var en kampanj där man fick 3 och betalade för 2. Dessutom är den väldigt billig i USA och det är ett större utbud av smaker. Jag har tidigare smakat Fruit Fusion, Orange och Blue Ras och alla dom smakar riktigt bra så nu var det dags att även prova Green Apple och Watermelon. Det jag också gillar med den produkten är att den innehåller koffein som ger en lite uppiggande effekt. Så den fungerar bra både som PWO och under passen. Eller varför inte istället för morgonkaffet på jobbet? Klockrent! BCAA fungerar riktigt bra för mig under dieten iallafall.

kosttillskott och kläder

kosttillskott bcaa

Under lunchen idag blev det ett armpass och avslutade med lite Athletic Fitness stil i roddmaskinen. Tanken var egentligen att köra 5x200m intervaller men efter att ha rott 250 och 500m bestämde jag mig för att köra totalt 1000m på tid istället. Trots att tanken från början var att köra något helt annat så blev det en helt okej tid för att vara första gången på drygt 1 år. Ja det var nog faktiskt 1 år sen jag rodde 1000m.

1000m roddmaskin

Idag var en riktigt bra måndag och den avslutades väldigt trevligt i form av en god middag på Chophouse i Sliema. Väldigt fin utsikt, bra service och fantastiskt god mat.

chophouse

kaffe malta

No responses yet

    Lämna ett svar