Ryggøkt med videoblogg

Her kommer dagens ryggøkt med videoblogg. Vi har forsøkt å fokusere mer på selve treningen under øktene i det siste, noe som faktisk er vanskeligere enn man tror når man skal filme og ta bilder hele tiden. Men her er i alle fall videoblogg nr. 6:

Hadde bra med energi under ryggøkten i dag faktisk. Om det var pizzaen i går kveld eller PWO’en før trening vet jeg ikke, men jeg følte hvertfall at jeg fikk gitt ganske mye. Jeg trener jo tross alt hver dag, som oftest to økter om dagen, så jeg har lært meg at ikke alle øktene kan være like bra. Den så uansett slik ut:

5 sett Markløft
5 sett Nedtrekk
4 sett Sittende roing i Hammer

Ikke verdens lengste økt, og ikke så himla mange øvelser heller. Men det var tungt og effektivt. Man behøver ikke alltid å ha så mange øvelser og sett på øktene. Variasjon er nøkkelen.

markløft

IMG_8122

IMG_8123

Jeg føler ikke akkurat at jeg kjemper så mye med formen for tiden. Det er kul å trene så mye, men det blir mye god mat. Til tross for det føler jeg at formen kommer seg sakte men sikkert. Jeg har mine dager der jeg føler meg som en hval jeg også, men i det store og det hele føler jeg at det går fremover. Prøver hele tiden å fortelle meg selv at det tar tid, og at det er viktig å være tålmodig.

No responses yet

    Lämna ett svar