Så som en söndag ska vara..

Malta Söndag

Idag blev det en söndag som det verkligen ska vara. Vad fan menar jag med det då? Jo för mig är det en dag utan jobb, utan några planer eller måsten. Att inte ställa alarm och att bara ta dagen som den kommer. Vaknade utvilad och till strålande solsken, något som är otroligt skönt att få i december kan jag lova. Vi inledde dagen med en promenad i solen och det var kanske runt 16-17 grader i skuggan men i Solen var det riktigt varmt faktiskt. Ibland tänker jag på att jag bara bor 100m från havet och att det är medelhavet jag ser varje dag, ganska overklig känsla men det har blivit min vardag. När solen är framme ser det faktiskt ut som en sommardag trots att vi snart är i mitten av december.

Sliema

Malta Söndag

Havet är fortfarande väldigt blått och temperaturen är nog som en svensk sommar faktiskt, inte för att jag har lust att bada direkt men det är riktigt klart och fint vatten. Det som man tröttnar lite på är väl att det inte längre finns så många olika alternativ att gå promenad på, det är trots allt ganska litet och jag har gått överallt 100 gånger känns det som. Vi får se hur det blir från och med Januari när dieten börjar och jag antagligen kommer lägga in mer promenader. Mot sommaren och våren lär jag vara riktigt trött på att gå promenader runt Sliema, St Juliuans och Gzira.

Alexander Öqvist

Men nu saknar jag verkligen dom dagarna där man kunde ligga vid en pool och sola eller ligga på stranden på en solstol och bara njuta av värmen och solen. Att hela tiden vara brun och känna att man får sol på sig. Ja, man blir väldigt bortskämd faktiskt och trots att det är 16-17 grader och några dagar med sol i veckan så känns det för kallt för att ligga och sola. Självklart kan man sitta ute i solen på en uteservering och njuta.

I övrigt så blev det ett riktigt bra armpass idag efter lunchen och nu återstår det att laga middag och bara ta det lugnt framför TVn eller något.

Alexander Öqvist

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar