Tilbake til hverdagen med et benpass

personlig trener online

I dag tidlig kom jeg tilbake fra en liten tur til Helsingfors. På søndag ettermiddag tok vi båten over til Finlands hovedstad, og hadde hele mandagen der. Jeg har aldri vært der før, så det var veldig kjekt å se. I tillegg sto buffé på menyen til middag, frokost og enda en middag, så jeg har ikke ord for hvor mye mat det ble på disse få dagene. Derfor er det godt å være tilbake til hverdagen, og hvorfor ikke starte den med et benpass?

Med lagrene godt fylt opp og energien på topp etter all mat og godis bar det avgårde til et benpass på SATS i dag. Jeg har helt sikkert lagt på meg alt jeg har gått ned de siste ukene, men prøver å ligge forholdsvis lavt på karbohydratene. Det skal fort av igjen. Sliter fortsatt med bevegeligheten i knebøy, men det går litt bedre om jeg ikke starter med å bøye. Dagens økt så slik ut:

3 sett Liggende leg curl
3 sett Benpress
3 sett Knebøy
3 sett Leg Extension
3 sett Sittende leg curl

IMG_7962

Jeg holder virkelig løftet til meg selv om å kjøre mer kardio i stedet for to styrkepass hver dag. I dag ble det enda en løperunde ute. Kjennes bare bedre og bedre!

I morgen skal vi passe på å få filmet litt under treningen, og fikse en aldri så liten videoblogg. So stay tuned!

No responses yet

    Lämna ett svar