Axelträning när den är som bäst

axelträning

När jag får inleda dagen med axelträning efter en kväll med massa mat så blir verkligen träningen bra. Att köra axelträning är något jag tycker är kul och axlar är något jag har fått bra framgång på. Alla har vi ju olika muskelgrupper vi får bättre respons på än andra, samma sak har vi med sämre muskelgrupper som kanske inte reagerar lika bra som andra muskelgrupper. I mitt fall anser jag personligen att axlar är en av mina bättre muskelgrupper. Min axelträning är dock inget speciellt eller någon magisk axelträning utan helt basic övningar som dom flesta av oss tränar. En sak jag verkligen fokuserar på är att få baksida axlar och rotatorcuffen stark så att jag inte drar på mig någon onödig skada. Så under min axelträning lägger jag alltid in diverse rotatorcuffövningar och annat för baksida axlar.

axelträning

Dagens pass blev iallafall väldigt bra och det blev följande övningar idag:

  • 3 Set Utåtrotationer i Cable
  • 3 Set Inåtrotationer i Cable
  • 3 Set Facepulls
  • 3 Set Baksida i Omvänd Flyes maskin
  • 3 Set Arnoldpress
  • 3 Set Sidolyft med hantlar
  • 3 Set Frontlyft med hantlar
  • 2 Set Hantelshrugs

Ikväll bär det av på en kryssning till Finland med både middagsbuffé och frukostbuffé. Med andra ord kanske morgonvikten nästa vecka kryper ännu längre än 85,4kg?

Det är viktigt att planera när man ska ut och resa! Självklart har jag med min SmartShake med Blandprotein, Kasseinprotein och ZMA-kapslar.

smartshake

No responses yet

    Lämna ett svar