Bänkpress i Smithmaskin… Wtf?!

bänkpress

Jepp, idag körde jag bänkpress i den så kallade ”förbjudna” smithmaskinen. Nej, jag tycker faktiskt att det är helt okej att köra i Smithmaskin. Det är ingenting jag brukar göra speciellt ofta men ibland kan det vara riktigt skönt att köra där, lite fler reps, fokusera på bra kontakt och pump i bröstmusklerna. Det blev iallafall ett riktigt bra pass med ordentlig pump. Det är riktigt skönt att vara på bulk, äta massor av mat och känna att energin finns där. Jag har en morgonvikt på ca 87kg nu och stiger sakta men säkert. Så fort jag når 90kg så blir det att fundera ut hur jag ska klara av att nå 100kg fram tills nyår.

  • 4 Set Bänkpress i Smithmaskin
  • 4 Set Lutankde Bänkpress i Smithmaskin
  • 3 Set Hantelflyes
  • 3 Set Flyes i Cable

smithmaskin

Skapligt med tryck efter dagens pass blev det. Nu har jag precis slängt i mig massor av mat och det lutar åt en liten kvällspromenad innan det är dags att äta lite mer. Självklart blir det lite jobb med PT kunder under kvällen också men om jag ser det som jobb vet jag faktiskt inte. Det är förbannat kul att hjälpa folk med träning och kost. Det är riktigt härligt att se folk få bra framgång, nå sina mål, få en bättre vardag och allmänt må bättre. Behöver du hjälp med träningen och kosten? Tveka inte att ta kontakt med mig så hjälper jag dig mer än gärna. Skicka ett mail till mig på alexander@noregrets.se eller spana in prislistan för olika PT-paket.

Sen blir raka vägen i sängen för att få mina 6-8 timmars sömn.

Trevlig kväll!

 

2 Responses

Lämna ett svar