Brystøkt uten benkpress

Jeg tror aldri jeg har kjørt en brystøkt uten benkpress så vidt jeg kan huske. For meg er benkpress mer eller mindre obligatorisk når jeg kjører bryst, så det var rart å ikke ha det i dag. Det setter hele standarden for økten synes jeg, og jeg mener at man nesten alltid må ha en eller flere baseøvelser med på en økt.

Uansett! Jeg våknet ekstremt tidlig i dag, typ kl. 0700, og fikk ikke sove igjen. Hadde satt alarm på kl. 0800, for å komme meg tidligst mulig på trening, så jeg lå bare og så i taket frem til alarmen ringte. Ville kjøre et pass på SATS Spårvagnshallarna i dag. Det er faktisk et ganske kult gym, så for de som bor i Stockholm og ikke har prøvd det enda, prøv det. Eneste negative er at de kun har en benkpress der, noe som var typisk når jeg skulle kjøre bryst. Den var så klart opptatt største delen av passet, så da fikk jeg for en gangs skyld prøvd meg på en brystøkt uten benkpress. Økten så slik ut:

3 sett Flyes i kabel
4 sett Skrå brystpress i Hammer
3 sett Brystpress i Hammer

3 sett Flyes i maskin (+2 dropsett)

IMG_8031

IMG_8035

IMG_8036

IMG_8038

IMG_8048

IMG_8049

Om 10 dager flytter vi til Malta, og der er det godt over 30 grader nå. Så det er sikkert umulig å løpe der nede nå. Derfor passer jeg på å løpe mens jeg kan. Det ble en liten runde i dag også. Fy f*** så jævlig det er der og da, men det kjennes godt etterpå. Kondisjonen min suger helt enkelt. Det er pinlig! Alexander sa det så fint da vi var ferdig; ”Du har mycket sämre kondition än mig.” Jeg tar det som en utfordring.

Resten av kvelden skal vi nok bare slappe av og nyte lørdagen. Det blir nachos, snop, chips og film. Har absolutt ingen grunn til å klage!

No responses yet

    Lämna ett svar