Dagens träning

södermalm

Dagens träning har varit ganska bra och körde morgonpasset på SATS Spårvagnshallarna idag som variation. Ganska trevligt och bra gym med en fin morgonpromenad in till stan. Träningen gick helt okej och bröst stod på dagens program. Nu var självklart bänkpressen upptagen under större delen av passet så idag fick vi tänka om lite. Bänkpress är något jag gillar att lägga in på Bröstpassen men idag blev det tyvärr inte så.

flyes

  • 3 Set Cable Crossovers / Flyes
  • 4 Set Lutande Bröstpress i Hammer
  • 3 Set Bröstpress i Hammer
  • 5 Set Bröstflyes i maskin

Som ni kan se så blev det inga direkta basövningar idag utan mer fokus på maskinövningar. Inget fel med det ibland faktiskt och jag fick ett bra pass.

Morgonvikten stod på 85.1kg och jag har väl mer eller mindre gått upp 2-3kg sen jag kom hem till Stockholm i Juni. Trots ökad träningsmängd och daglig aktivitet så har jag alltså gått upp i vikt. Orsaken? Massor av god mat, godis, chips, bullar och en massa annat gott som hör till semestern och sommaren. Jag trivs jävligt bra med att träna hårt och äta precis vad jag vill just nu. Jag har ingen tävling direkt framför mig eller något konkret mål om att vara så deffad som möjligt. Utan jag trivs ganska bra som jag är just nu och kommer hålla mig runt 85kg ca 1 månad till innan jag börjar fokusera på att öka i volym och massa. Vi får se om jag klarar att nå upp till 100kg innan nyår.

dagsform

dagsform

No responses yet

    Lämna ett svar