Fantastiska sommardagar

sommardagar

Jag förstår om många av er där hemma går runt med ångest över att sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten snart tar över vardagen. Det blir lite kallare, mörkare och ruggigare framöver. Jag hoppas att ni iallafall har haft en riktigt fin sommar och fortfarande kan njuta av sensommaren. September kan faktiskt vara en riktigt fin månad hemma i Sverige och bjuda på både varmt och soligt väder. Jag tycker att den här sommaren har bjudit på många härliga sommardagar och speciellt den tiden jag var hemma i Stockholm så var det riktigt underbart väder större delen av tiden.

Malta

Vill man förlänga sommaren tycker jag att man tar sig en funderare och faktiskt överväger att flytta utomlands under en period. Malta är absolut ett bra alternativ om man vill ha ett varmare medelhavsklimat året runt. Varför inte ta det där steget du länge har drömt om? Varför inte prova något nytt i livet under en period? Om man inte trivs, så flyttar man hem i värsta fall, inte värre än så. Men för att dina drömmar ska slå in måste du våga ta det steget. Jag är riktigt glad för att jag har tagit chansen och bor på Malta. Vi njuter iallafall fortfarande av härliga sommardagar här nere, och kommer göra det en god stund framöver.

Malta

Passade även på att ta lite formbilder på ryggen idag, bulken går bra även om jag inte har ökat överdrivet mycket i vikt. Känns iallafall som jag är på rätt väg och att jag börjar känna framgången.

ryggform

Idag vaknade jag av strålande solsken och redan kl 07.45 var det 26 grader i skuggan. Senare på dagen steg temperaturen upp mot 31-32 grader i skuggan och det kändes faktiskt som en riktigt bra sommardag. Jag har lyckats få in två träningspass idag och även kvalitetstid med min flickvän nere på stranden idag. Nu ska vi snart ut och äta en trevlig middag och förhoppningsvis hinner vi se en film ikväll innan hon ska iväg på nattjobb igen.

celsius

Ni glömmer väl inte att tagga #NoRegrets_se på instagram och följa oss på facebook? Håll utkik där för det kommer spännande nyheter framöver, mycket på gång med andra ord.

Trevlig kväll på er!

Alexander Öqvist

No responses yet

    Lämna ett svar