Hur kan en Personlig Tränare hjälpa dig?

Knäböj

Som Personlig Tränare får jag ofta frågan hur jag kan hjälpa personen att nå sitt mål? Svaret är inte alltid helt enkelt men med rätt information från personen har jag lösningen till varför han eller hon kanske inte har klarat det på egen hand tidigare. För många handlar träningen om att komma i bättre form, se snyggare ut, mer vältränad och starkare. Vi lever i ett samhälle där träningen blir mer och mer viktig och allt fler av oss dras till gymmet för att slipa på formen. Jag gillar verkligen den trenden och tycker det är otroligt kul att se att så många människor är intresserade av träning.

Många där ute behöver dock mer hjälp med träningen och kosten för att nå sina mål. Hur många av er har inte försökt komma igång, provat olika dieter och träningsprogram men aldrig lyckats? Många jag pratar med sitter i den båten, att man har provat mer eller mindre ALLT men ingenting fungerar. Det är där jag som Personlig Tränare kommer in i bilden och kan få dig att tänka om och prova igen.

Utfall

Flera där ute känner säkert igen sig i att man har provat olika träningsprogram och dieter men ingenting fungerar. Antagligen har du bara sett ett program på internet och någon person har lyckats med just den dieten eller träningsprogrammet. Men vad säger det att det programmet skulle fungera perfekt för dig också? Alla människor fungerar väl olika? Ett kostprogram och träningsprogram behöver anpassas efter just DIG, dina förutsättningar, rutiner, mål och hur din vardag ser ut. Att skräddarsy ett kostprogram och träningsprogram för en utan några större kunskaper eller erfarenheter blir därför oftast väldigt svårt. Med andra ord optimerar du inte din träning och kost. Du kommer alltså inte att nå dina mål så fort och enkelt som du kanske önskar.

Med mina kunskaper och erfarenheter av att hjälpa folk till en bättre vardag så kan vi nå hur långt som helst. Hur mycket är du beredd att satsa för att nå ditt mål som du har kämpat med i flera år? Tillsammans kan vi enklare och snabbare nå dina mål!
För mig är det väldigt viktigt att du får den hjälp du behöver för att kunna nå ditt mål. För mig handlar det inte bara om att du ska få ett program och sen klara dig helt själv. Jag vill följa upp dig, anpassa och motivera dig under hela vägen till mål. Jag anser att få hjälp under hela perioden är helt avgörande för om man ska nå målet eller inte. Att kunna ha någon att vända sig till med frågor, funderingar eller om man bara behöver motivation för att klara målet.

Jag har flera års erfarenhet som Personlig Tränare och har hjälpt många människor till en bättre vardag. Jag säkerställer att du når ditt mål på enklast och kortast möjliga tid. Ta gärna kontakt med mig om du har några frågor eller funderingar. Se prislistan för ett par prisexempel och vilka typer av paket jag kan erbjuda.

https://noregrets.se/prislista/

Dips

No responses yet

    Lämna ett svar